lørdag den 26. marts 2016

Geddetur


Klokken er kun lige blevet 5:30 da jeg mødes med Jesper for at komme på geddetur.

Vi er hurtigt i båden og får vores agn i vandet. Vi vælger en god blanding og gummidyr og woblere, da vi ikke er sikre på hvad der virker bedst på denne sø. Vi er temmelig spændte på dagens fiskeri. Jesper har tidligere fanget gedder på søen, men sidste vi fiskede denne sø var det meget varmt og det gad gedderne ikke.


Stemningsbillede fra turen
Vi sejer rundt lagt kanten af søen, men der sker ikke det store. Da vi krydser søen nede i den lave ende er der hug og Jesper lander en gedde på 3,50 kg. Dejligt at det ikke bliver en nultur igen. Vi fisker videre og de næste to hug tilfalder mig. Den første gedde er en mindre gedde, mens nummer to er en flot fisk på 4,10 kg.
4,10 kg gedde
Så er det Jespers tur igen og han lander dagens største gedde på 4,80 kg. Lidt senere får Jesper endnu et hug, men den er desværre ikke ordentlig krogen og ryger af igen.

Turen slutter tidligt da Jesper har vagt og skal passe jobbet. Alle morgenens fem hug er faldet i den samme del af søen de der var ikke nogen agn der skilte. Vi fangede både på 4play og Herring Shad fra Savege Gear og Jätte fra Westin.

Knæk og bræk
/Rasmus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar